Bakan Selçuk'tan Öğretmenlere Teşekkür Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Silivri açıklarında meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin resmi Twitter hesabı üzerinden İstanbul depremine maruz kalan eğitim görevlilerine teşekkür etti.

27.09.2019-13:19 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-13:08)

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Silivri açıklarında meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin resmi Twitter hesabı üzerinden İstanbul depremine maruz kalan eğitim görevlilerine teşekkür etti.

Büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilen afet tatbikatlarının ve eğitimlerinin faydasını gördüğünü belirten Bakan Selçuk, öğrencilerin sakinliğini olay sırasında sağlayan öğretmenlere teşekkürünü bildirdi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'UN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

"İstanbul depreminde çocuklarımızı sükunetle dışarıya çıkaran, korkan çocuklarımızı sakinleştiren ve ailelere de destek olan öğretmenlerime sonsuz teşekkür ederim. Yaparken hassasiyet gösterdiğimiz afet tatbikatlarının ve eğitimlerinin faydasını yaşarken gördük. Dün yaşanan İstanbul depreminde çocuklarımızı sükunetle dışarıya çıkaran, korkan çocuklarımızı sakinleştiren ve ailelere de destek olan öğretmenlerime sonsuz teşekkür ederim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal