Bakan Selçuk'tan Devlet Korumasından Yararlanan Gençler İçin Kadro Açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanan gençler için kadro açıklamasında bulundu. Selçuk, 1343 genci kadroya yerleştireceklerini belirtti.

29.05.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-11:43) Bakan Selçuk'tan Devlet Korumasından Yararlanan Gençler İçin Kadro Açıklaması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasındaki gençlerle ilgili olarak istihdam açıklamasında bulundu. Selçuk, devlet korumasından yararlanan gençler için bin 343 kadroya yerleştirme yapılacağını duyurdu. Selçuk, tercih işlemlerinin ise 1 Haziran itibariyle yapılabileceğini belirtti. 1 Haziran tarihinde başlayacak olan tercih işlemleri ise 15 Haziran'a kadar devam edecek. 

Selçuk, yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun bugün bakanlığın sitesinden yayınlanacağını çıkladı. Tercihler, e-Devlet üzerinden de yapılabileicek. 

Selçuk, yeni yerleştirmelerle birlikte bakalığıa bağlı kuruluşlarda yetişen 54 bin 144 gencin atamasının yapılmış olacağını söyledi ve "Bakanlık olarak, gençlerin korunması ve hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Devlet korumasındaki çocukları, eğitimlerinin her aşamasında destekleyerek, gelecek kaygısı yaşamamaları için istihdamda olmalarını önemsiyoruz. Gençlerimizin iş hayatına başlayarak ülkemizin kalkınması ve büyümesine katkı sağlaması son derece mutluluk verici. Evlatlarımızı kamuda istihdam ederek ailemizi büyütmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Tercih Klavuzu için; (https://www.ailevecalisma.gov.tr

E-Devlet üzerinden tercih için; (www.turkiye.gov.tr)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal