Bakan Selçuk'tan Coronavirüsten Ölen Öğretmen İçin Başsağlığı

Türkiye'de coronavirüsle mücadelede eğitimin sesi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip coronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren öğretmen Sait Murat Teker için Allah'tan rahmet dileyerek, iyi dileklerde bulundu.

14.04.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-14:37) Bakan Selçuk'tan Coronavirüsten Ölen Öğretmen İçin Başsağlığı
Türkiye'de coronavirüsle mücadelede eğitimin sesi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip coronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren öğretmen Sait Murat Teker için Allah'tan rahmet dileyerek, iyi dileklerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni Sait Murat Teker'in, coronavirüs sebebiyle müşahede altından tutulduğu Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde vefat etmesinin ardından Twitter üzerinden bir başsağlığı açıklaması gerçekleştirdi.

Selçuk söz konusu paylaşımında, "Her işi öğrenir, yapar ve bu zor süreci atlatırız yeter ki can sağlığı olsun." dediklerini hatırlatan Selçuk, "Ne kadar haklıymışız. Kovid-19 nedeniyle kaybettiğimiz Sait Murat Teker öğretmenimize Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal