Bakan Selçuk, Aksaray'da Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Aksaray'da valilik ve belediyeyi ziyaret etti, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programı kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi

28.06.2019-17:09 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-17:04)

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aksaray'da valilik ve belediyeyi ziyaret ederek şehirdeki öğretmenlerle görüştü.

"Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programı doğrultusunda Aksaray’da bulunan Bakan Selçuk, iş adamları, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile buluşmasından sonra valiliği ziyaret etti.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI  

Vali Ali Mantı ile bir araya gelen Selçuk, valilik şeref defterini imzaladı.

Bakan Selçuk, burada açıklamalarda bulunarak, eğitim-öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve planlamak üzere Aksaray'a geldiğini belirtti.

Kentin eğitim noktasındaki yetkilileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve yöneticileri ile görüşmelerde bulunduğunu belirten anlatan Selçuk, "Bugün Aksaray’da her türlü eğitim kademesinde, 'hangi faaliyetlerin ne şekilde yapılması halinde daha yüksek verim elde edebiliriz, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin eğitimi konusunda ne tür projeler geliştirebiliriz', bunları birlikte ele alma ve rakamlarla değerlendirme fırsatımız olacak. Ayrıca öğretmenlerimizle yüz yüze gelip, onlarla sohbet etme imkanımız da olacak." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal