Bakan Pekcan'dan 15 Temmuz Paylaşımı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Pekcan yaptığı açıklamada, 'Türkiye, 15 Temmuz’dan daha da güçlenerek ve büyüyerek çıkmış, yoluna sağlam ve emin adımlarla devam etmiştir.' dedi.

15.07.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-15:41) Bakan Pekcan'dan 15 Temmuz Paylaşımı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yurdun dört bir yanında anma törenleri yapılıyor. Öte yandan üst düzey yetkililer de yaptığı açıklamalar ile 15 Temmuz gecesini ve ülke uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmaya devam ediyor.

Son olarak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk milletinin hiçbir beşeri güç karşısında diz çökmeyeceğini dünyaya gösterdiğini belirtti ve 'O gece, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek, ekonomimizi çökertmek amacında olanlara cevabı, birlik ve beraberlik içinde tek yürek olan ve destansı bir mücadele gösteren aziz milletimiz vermiştir. Birlik ve beraberlik içinde her türlü tehdit ve saldırının üstesinden daima gelen Türkiye, 15 Temmuz’dan daha da güçlenerek ve büyüyerek çıkmış, yoluna sağlam ve emin adımlarla devam etmiştir.' dedi.

'BİZLERE DÜŞEN TÜRK MİLLETİNİN MİRASINA DAİMA SAHİP ÇIKMAK'

Kendilerine düşenin canlarını feda eden ve bir destan yazan kahraman Türk milletinin mirasına daima sahip çıkmak olduğunu söyleyen Pekcan, 'Bizler de bu yolda ülkemizin ekonomisinin daha fazla güçlenmesi, esnaf ve sanatkarımızın, sanayicimizin, iş insanımızın, girişimcilerimizin önünü açmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal