MHP'li Cemal Enginyurt'un İhracı İstendi

Devlet Bahçeli, hem AK Parti'ye hem de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelik alıngan ve sert söylemlerde bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un partisinden kesin olarak ihraç edilmesini istedi.

20.07.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-17:56) MHP'li Cemal Enginyurt'un İhracı İstendi

MHP'li Ordu Milletvekili Enginyurt, Bakan Pakdemirli'nin öncülük ettiği 'Ordu Bolaman Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin tanıtım programına MHP'nin davet edilmemesine sert çıktı.

MHP'li Enginyurt bu konuya yönelik şu açıklamaları gerçekleştirdi: ''Tarım Bakanı, ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz.

Cumhur İttifakı'ndan başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?''

Programın ardından Enginyurt'un söylediği bu ifadeler MHP'yi harekete geçirdi. Bu doğrultuda açıklama yapan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.'' dedi.

İHRACI İSTENEN ENGİNYURT: 'MHP VAZGEÇİLMEZ SEVDAMDIR'

MHP'den gelen karara karşı sessiz kalamayarak Twitter hesabından açıklama gerçekleştiren Enginyurt, ''Fındık üreticisinin hakkını savunmak vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oynanan oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa, bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP vazgeçilmez sevdamdır.'' cümlelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal