Bakan Müjdeyi Verdi! 81 İlde Kurulacak Ve Ücretsiz Olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne öğrenci seçmeleri için başvuruların başladığını duyurdu.

15.01.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-13:34) Bakan Müjdeyi Verdi! 81 İlde Kurulacak Ve Ücretsiz Olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne öğrenci seçmeleri için başvuruların başladığını belirtti. Bakan Varank paylaşımında, 'Söz verdiğimiz gibi 81 ilde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi projesinin ilk adımını 12 ilimizde başlatıyoruz' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı'nın 100 Günlük İcraat Programı bünyesinde geleceğin teknoloji yıldızlarının yetiştirilmesi doğrultusunda amaçlanan program uygulamaya geçiriliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın müşterek çalışması sonucunda duyurulan proje kapsamında yurt çapında 'Deneyap Teknoloji Atölyeleri' oluşturulacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 81 şehirde 100 Deneyap teknoloji atölyesi projesinin ilk hamlenin 12 ilde yapıldığını ifade ederek, 'Geleceğin teknoloji yıldızları programı Türkiye'ye yayılacak, gençlerimiz hayal edecek, araştıracak, geliştirecek, üretecek' açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal