Bakan Kurum, ''Kaos Bekleyenlere Müsade Etmeyeceğiz.'' Dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'da yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında açıklamalarda bulundu. Kurum: Türkiye'yi 1 Nisan sabahında kaosa uyandırmak istiyorlar, buna halkımızla beraber izin vermeyeceğiz. dedi

30.03.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-12:02) Bakan Kurum, ''Kaos Bekleyenlere Müsade Etmeyeceğiz.'' Dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'da gerçekleştirdiği halk görüşmeleri kapsamında seçime 1 gün kala ülkenin bekasının ne derece önemli olduğunu vurgalayarak açıklamalarda bulundu. 

Bakan Kurum, bu seçimin tarhimizde görülmemiş derecede yerelden daha önemli bir hale geldiğini ve istikrar düşmanlarının ülkemizi 1 Nisan sabahında kaosa uyandırmak istediklerini söyledi.

15 TEMMUZ'DA TANKLARIN ÖNÜNE YATAN BİR ZİHNİYET, BOYUN EĞMEYECEK

Bakan Kurum, 31 Mart gününün aydınlık bir gün olarak hatırlanmasından rahatsız olacak güçlerin, Türkiye'nin istikrarlı, güçlü yürüyüşünü durdurmak çabasında olduklarını ifade etti.

MANŞETLERİN İKTİDAR BELİRLEDİĞİ BİR ÜLKEDEN, 17 YILLIK İSTİKRARA UZANAN YOL

Manşetlerin iktidar değiştirdiği bir ülkeden, 16 saatte darbeyi halkıyla durduran bir ülke haline geldiğimizi söyleyen Kurum, ''Artık bu ülkede darbelere yer olmadığını ve kaos ortamının vatandaşların canıyla yok edildiği 15 Temmuz ruhunun asla buna ne sandıkta ne meydanda müsade etmeyeceğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal