Bakan Koca, 81 İlin Sağlık Müdürleriyle Görüştü!

Coronavirüsle mücadelede Türkiye'nin sesi olan Sağlık Bakanı Koca, 81 ilin sağlık müdürleriyle toplantı yaptıklarını ve sürekli bağlantı halinde olduklarını açıkladı.

27.03.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-10:11) Bakan Koca, 81 İlin Sağlık Müdürleriyle Görüştü!

Coronavirüsle mücadelede Türkiye'nin sesi olan Sağlık Bakanı Koca, 81 ilin sağlık müdürleriyle toplantı yaptıklarını ve sürekli bağlantı halinde olduklarını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, "Coronavirüs tehdidine karşı tüm illerimizde teyakkuz halindeyiz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada dün 81 ilin sağlık müdürleriyle telekonferans yöntemiyle görüşme yaptıklarını açıkladı.

Coronavirüsle ilgili son durumun değerlendirildiği toplantı ile ilgili Bakan Koca, "Riskleri, mücadele yöntemini değerlendirdik. Coronavirüs tehdidine karşı tüm illerimizde teyakkuz halindeyiz" dedi.

Bakan Koca'nın açıklaması tam olarak şöyledir: "Ülkemizin 81 ilinin il sağlık müdürüyle dün telekonferans üzerinden bir toplantı yaptık. Riskleri, mücadele yöntemini değerlendirdik. coronavirüs tehdidine karşı tüm illerimizde teyakkuz halindeyiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal