Bakan Gül, 'Gülen Mısır'a Kaçacak' İddiasına Cevap Verdi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminin altında yatan kişi olduğu ifade edilen Fethullah Gülen'in Mısır'a kaçacağı yönündeki iddialara yönelik, 'Nereye giderse gitsin, Türkiye Cumhuriyeti'ni enselerinde göreceklerdir.' dedi.

07.02.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-13:08) Bakan Gül, 'Gülen Mısır'a Kaçacak' İddiasına Cevap Verdi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminin altında yatan kişi olduğu ifade edilen Fethullah Gülen'in Mısır'a kaçacağı yönündeki iddia hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gül, 'Nereye giderse gitsin, Türkiye Cumhuriyeti'ni enselerinde göreceklerdir.' şeklinde konuştu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, gündeme yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Gülen'in Mısır'a kaçacağı şeklindeki iddialara yönelik olarak, 'Bir duyum üzerine bir şey söyleyecek değilim. Bizim resmi karar ve belgelerle ilgili konuşmamız gerekir' ifadelerini kullanan Gül açıklamalarına şöyle devam etti:

NEREYE GİDERLERSE GİTİNLER...

'Ama Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın neresinde olursa olsun FETÖ'nün elebaşı ve yöneticileriyle ilgili aralıksız mücadeleye devam edecektir. Nereye giderlerse gitsinler Türkiye Cumhuriyeti'ni enselerinde göreceklerdir. Bu konuda hiçbir rehavete kapılamayız.'

FBI'IN FETULLAH GÜLEN SORUŞTURMASI

Bakan Gül, 'FBI soruşturması ne durumda?' sorusuna ise, 'Bu konuda Türkiye'nin tüm belgelerini ABD'ye ilettik. Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde heyet geldi, yerinde inceleme yaptı. Şu anda heyetimiz, ayrıntılarını Amerika'da görüşüyorlar. Bu bilgiler gerektiğinde paylaşılacaktır' yanıtını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal