Bakan Fakıbaba Vince Çıkıp Bayrak Astı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da yapacağı miting öncesinde vincin tepesine çıkara miting alanına Türk bayrakları ve partisinin flamalarını astı.

20.06.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-16:30) Bakan Fakıbaba Vince Çıkıp Bayrak Astı

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını devam ettiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da miting yapacağı yerde vince çıkarak Türk bayrakları ile partisinin flamalarını kendisi astı.

"ŞANLIURFA REİS İLE KUCAKLAŞMAYA HAZIR"

Şehirde yapılacak olan AK Parti mitingi için son hazırlık çalışmalarının gerçekleştirildiği yerde incelemeler yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yanındaki AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'la beraber bir vincin üstüne çıkarak alandaki aydınlatma direğine Türk bayrakları ile AK Parti flamalarını astı. Fakıbaba, Twitter hesabından da yayınladığı görüntülerin altına yazdığı notta, "Yarınki (bugün) büyük Şanlıurfa mitingimiz için İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla son bayraklarımızı da astık. Miting yeri hazır, Şanlıurfa Reis'i ile kucaklaşmaya hazır" sözlerini yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal