Bakan Çavuşoğlu Duyurdu! Fransa, İngiltere Almanya ve Rusya ile 4 Turizm Toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa, İngiltere Almanya ve Rusya ile turizm konusunda 4'lü toplantı yapıldığını açıkladı.

23.05.2020-22:59 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-22:57) Bakan Çavuşoğlu Duyurdu! Fransa, İngiltere Almanya ve Rusya ile 4 Turizm Toplantısı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa, İngiltere Almanya ve Rusya ile turizm konusunda 4'lü toplantı yapıldığını açıkladı. Çavuşoğlu açıklamasındı Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile iki defa görüştüklerini kaydetti.

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında, "Almanya, Fransa ve İngiltere ile turizm konusunda 4'lü toplantı yaptık. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile iki sefer görüştük. Rus turistlerin de ülkemize gelmek istediğini biliyoruz. Turizm sadece Antalya ve Alanya için değil Türkiye için önemli. Bizim de önceliklerimizden bir tanesi. Kendim Dışişleri Bakanıyım ama Kültür ve Turizm Bakanımızın 4 tane yardımcısı var ben de onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu seneyi az hasarla geçeceğiz. Ondan sonra hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Almanya ile ikili ilişkilere de değinen Bakan Çavuşoğlu, "Almanya ile ilişkilerimiz eskiye göre çok iyi. Sağlıklı şekilde götürüyoruz, bu anlamda verdiğimiz mesajlar, Almanya'da yer buldu." açıklamasında bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal