Bakan Bekir Pakdemirli: İzmir Menderes'teki Yangınla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Menderes'te çıkan orman yangını hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli, yangınla ilgisi olan bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

03.08.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-13:38) Bakan Bekir Pakdemirli: İzmir Menderes'teki Yangınla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı

Geçtiğimiz gün İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan yangın, rüzgar nedeniyle hızla yayılmıştı. Yapılan çalışmalarla birlikte yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Soğutma çalışmalarına helikopterler de dahil oldu.

Çıkan yangın nedeniyle bir sitenin bahçesi ve arıtma sisteminde hasar meydana gelirken alınan önlemlerle birlikte evlerde herhangi bir tahribat meydana gelmedi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yangın'ın kontrol altına alındığını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Pakdemirli, yangının çıkış nedeniyle ilgili şunları söyledi:

'Arkadaşların bir tespiti var. Bir başlangıç noktasında yiyecek içecek materyali bulunmuş. Menderes'teki yangında hiçbir yerleşem yeri zarar görmedi. Burada yangında bir sitenin yandığı da doğru değil. 300-400 hektar etkilenmiş olabilir. Kesin rakamlar ölçümler yapıldıktan sonra yapılacak'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal