Bakan Bayram Müjdesini Verdi! Ödemeler Erken Verilecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bayram müjdesini verdi.

26.08.2017-09:16 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-19:16)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ilgili vatandaşlara bayram müjdesini verdi. Kaya, yaşlı ve engelli insanlarımızın aylıklarını ve evde bakım yardımı ödemelerinin Kurban Bayramı gelmeden verileceğini bildirdi.

Bakan Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı ve beraberinde gelen tatil dolayısıyla hazırlıklara başlayan vatandaşlara, onları sevindirecek bir müjde vereceğini söyledi.

Erken verilecek ödemeler ile ilgili Kaya, şu ifadeleri kullandı:

‘Kurban Bayramı gelmeden yaşlı ve engelli aylıkları ile evde bakım yardımı ödemelerini ilgili vatandaşlarımıza erkenden yapacağız. 65 yaşını bitirmiş durumu olmayan vatandaşlarımız ve yoksul engelli insanlarımıza 5-9 Eylül'de yapılacak olan ödemeler, 28-29 Ağustos’ ta yapılacak. Bununla birlikte, evde bakım yardımı alan vatandaşlar içinde ödemeler bayram gelmeden gerçekleştirilecek.’
Edinilen bilgilere göre, vatandaşlar, 5-6 Eylül'de alacakları ödemeleri, 28 Ağustos, 7, 8 ve 9 Eylül'de alacakları ödemeleri ise 29 Ağustos tarihinden itibaren alabilecek.

İŞSİZLİK MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİNDE YATIRILACAK

Yaklaşan bayram tatilinden dolayı hükümet çalışmayan, işsiz vatandaşlarına kolaylık sağlamak amacı ile işsizlik maaşlarının ödemelerine bugünden itibaren başladı. Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararla 28-29.08.2017 tarihlerinin ve 2017 senesi Ağustos ayı ödeme günü olan 31.08.2017 tarihinin idari tatile denk gelmesinden dolayı ödemeler bugünden yapılmaya başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal