Bakan Albayrak Bursa'da İncelemelerde Bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Bursa'da incelemelerde bulundu.

08.11.2018-21:34 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-21:35) Bakan Albayrak Bursa'da İncelemelerde Bulundu

Ziyaret sonrası resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Albayrak, "AK Parti Bursa İl Başkanlığımızdaki yol arkadaşlarımızla da bir araya geldik, ekonomimizdeki gelişmeleri ve Yeni Ekonomi Programı çerçevesindeki stratejilerimizi konuştuk." dedi.

Bursa ziyaretinde İskender Kebap yiyen Bakan Albayrak, "Bursa'da esnafımızı da ziyaret ettik. Buram buram tarih kokan Bursa’nın sokaklarında vatandaşlarımızla sohbetimiz günün yorgunluğunu unutturdu." dedi.

Son olarak Vergi Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Albayrak Twitter'dan yaptığı açıklamarda, "Bursa’da son olarak, ülkemizin ekonomisi için, sağlıklı, etkin ve başarılı bir vergi sistemi için fedakarca çalışan Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurumu’ndaki arkadaşlarımızı ziyaret ettik." açıklamasını yaptı.

Öte yandan Bakan Albayrak, "Öncelikli alanlarımızdan teknolojik ve yüksek katma değerli üretimin güzel örneklerinden olan Ermaksan’ın çalışmalarını inceledik. Fiber lazer teknolojileri, yeni makine modelleri; Endüstri 4.0 ve 3D yazıcı uygulamalarında faaliyetlerini sürdüren Ermaksan’a başarılar diliyoruz." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal