Bakan Akar Üzerinden Yapılmaya Çalışılan Provokasyonu Yerle Bir Eden Fotoğraf

Bakan Akar'ın Ankara Çubuk'ta vatandaşları sakinleştirmek için söylediği sözler bir takım odaklar tarafından farklı yerlere çekilerek provoke edilmeye çalışılmıştı. Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz, Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldiğini ifade ettiği bir fotoğrafı canlı yayında paylaştı.

24.04.2019-23:30 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-23:08) Bakan Akar Üzerinden Yapılmaya Çalışılan Provokasyonu Yerle Bir Eden Fotoğraf

Haber 365 | Özel Haber

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programını hazırlayıp sunan Didem Arslan Yılmaz, Milli Savunma Bakanlığı'ndan kaynaklarına dayandırdığı önemli bir açıklamayı canlı yayında izleyicileri ile paylaştı.

BAKAN HULUSİ AKAR ÜZERİNDEN PROVOKASYON YAPILMAYA ÇALIŞILDI

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesine katılan ve burada bir protesto ile karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve güvenlik güçleri korumuştu. Bakan Akar'ın burada vatandaşları sakinleştirmek için söylediği sözler bir takım odaklar tarafından farklı yerlere çekilerek provoke edilmeye çalışılmıştı.

FARKLI YERE ÇEKMEK YANLIŞ VE PROVOKATİFTİR

Didem Arslan Yılmaz MSB kaynaklarından gelen bilgide Hulusi Akar üzerinden yalan-yanlış haberlerle bir provokasyon oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekilerek, "Orada hitap edilen Çubuk halkının geneli. Halk, 'Terörü bitirin, kanımız yerde kalmasın.' diyor. 'Mesaj alındı, gereğini yapıyoruz.'  sözleri teröre karşı TSK'nın mücadelesi aralıksız sürüyor anlamındadır. Sayın Bakan evin önünde kendi korumalarını ve tüm güvenlik güçlerini seferber ederek, Sayın Kılıçdaroğlu'nun koluna girerek oradan emniyetli bir şekilde ayrılmasını bizzat sağlamıştır. Bakanın samimi gayretini ve söylediklerini farklı yerlere çekmek yanlıştır ve ayrıca provokatiftir." ifadelerinin yer aldığını açıkladı.

TÜM İDDİALARI YALANLAYAN FOTOĞRAF

Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, yine Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldiğini ifade ederek canlı yayında bir fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafta Kemal Kılıçdaroğlu'nu olay yerinden uzaklaştıran araca Bakan Hulusi Akar'ın bindirdiği görülüyor. Bu fotoğraf, Bakan Akar'a atılan tüm iftiraları yalanlar nitelikte.

Fotoğrafta, Kemal Kılıçdaroğlu'nun omzunu tutarak araca kadar eşlik eden ismin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar olduğu görülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal