Bakan Akar'dan Hainlere Gözdağı: Müsaade Etmeyeceğiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akar yaptığı açıklamada, 'TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz.' dedi.

15.07.2020-14:04 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-15:43) Bakan Akar'dan Hainlere Gözdağı: Müsaade Etmeyeceğiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı'nda düzenlenen törene katıldı. Burada konuşma yapan Akar, 'FETÖ ile mücadeleye kararlılıkla devam ediyoruz. TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz.' dedi.

Terörü bitirmekte kararlı olduklarını vurgulayan Akar, '24 Temmuz 2015’ten bugüne 17 bin 27, bu yılın başından itibaren 1900 terörist etkisiz hale getirildi.' ifadelerine yer verdi.

'FRANSIZ MÜTTEFİKLERİMİZDEN HALA ÖZÜR BEKLİYORUZ'

Fransızların asılsız, ' Türkiye gemimizi taciz etti' iddiasına bir kez daha cevap veren Akar, 'İddialar tamamen gerçek dışı olup haklılığımız kanıtlandı. Fransız müttefiklerimizden hala özür bekliyoruz.' dedi.

'ERMENİSTAN BU KUMPASTA BOĞULACAKTIR'

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakan Akar, 'Bu menfur saldırıyı yapanlar boylarını aşan bir işe girişmişlerdir. Ermenistan açtığı bu kumpasta boğulacaktır.' şeklinde konuştu.

AKAR 15 TEMMUZ GECESİ REHİN ALINDI

FETÖ'nün darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'nda bulunan Hulusi Akar, darbeciler tarafından rehin alınarak Akıncı Üssü'ne götürülmüştü. Öte yandan, darbeciler Akar'ı Fetullah Gülen ile görüştürüp kendi yanlarına çekmek istemişti. Akar ise o geceye dair yaptığı açıklamada, ilk işim abdest alıp namaz kılmak oldu dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal