Bahçeli'nin Yardımcısından Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Sokağa çıkma yasağının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yardımcısı Hidayet Vahapoğlu açıklamada bulundu. Sürpriz bir eleştiriye imza atan Vahapoğlu, "Kriz yönetimi özel bilgi ve birikim gerektirir. Ben yaptım oldu ile olmaz." dedi.

11.04.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-12:25) Bahçeli'nin Yardımcısından Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Dün coronavirüs önlemleri kapsamında alınan karar doğrultusunda 31 ilde hafta sonu sokağa çıkmak yasaklandı. Bu açıklamanın ardından bazı kesimlerden yasağa yönelik olarak eleştiri yapılırken, sürpriz bir eleştiri de Cumhur İttifakı tarafından geldi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Vahapoğlu yaptığı açıklamada, "Kriz yönetimi özel bilgi ve birikim gerektirir. Ben yaptım oldu ile olmaz." ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLAN

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak'ta sokağa çıkmak pazar 00:00'a kadar yasaklandı.

Yasağın uzatılması ise şu an gündemde değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal