Bahçeli'nin Eleştirdiği Hediye Uçak ile Alakalı İbrahim Kalın'dan Açıklama

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Türk milleti hediye, hibe kabul etmez" açıklamasına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan yanıt geldi. Bahçeli'nin fikrine saygı duyduklarını söyleyen Kalın, "Bütçeden harcanan 1 lira dahi söz konusu değil. Bu Türkiye ile Katar arasındaki iyi ilişkileri ifade eder" dedi.

21.09.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-13:36) Bahçeli'nin Eleştirdiği Hediye Uçak ile Alakalı İbrahim Kalın'dan Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar Emiri tarafından hediye verilen uçakla alakalı eleştirilere cevap verdi.

BAHÇELİ ELEŞTİRDİ: KABUL ETMEMESİ GEREKİRDİ

Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türkiye Cumhuriyeti devleti hediye, hibe almaz. Recep Tayyip Erdoğan'ın da bunu kabul etmemesi lazımdı" sözleriyle eleştirdiği uçak polemiği Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a da soruldu.

"BAHÇELİ'NİN GÖRÜŞÜNÜ SAYGIYLA KARŞILIYORUZ"

Bahçeli'nin görüşüne saygı duyduklarını söyleyen Kalın, eleştirilere şu cevabı verdi: "Bütçeden harcanan 1 lira dahi söz konusu değil. Bu Türkiye ile Katar arasındaki iyi ilişkileri ifade eder. Sayın Bahçeli'nin fikrini saygıyla karşılıyoruz. Diğer uçaklar nasıl hizmet veriyorsa, o da o biçimde hizmet verecektir."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Lideri Bahçeli, dün yaptığı açıklamada şu sözleri kullanmıştı: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti hediye, hibe almaz, uçak gereksinimi varsa bunun piyasası neredeyse, kendi paraso ile almayı tercih eder. Fakat 'Bana hibe edildi hediye edildi' bu Türk halkının kabul edeceği bir vaziyet değil. Recep Tayyip Erdoğan'ın da bunu kabul etmemesi lazımdı diye düşünüyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal