Bahçelievler'deki Patlamaya Tanık Olan Taksici O Anları Anlattı

Bahçelievler'deki tekstil atölyesinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Patlama anına tanık olan taksici yaşananları anlattı.

27.06.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-12:36) Bahçelievler'deki Patlamaya Tanık Olan Taksici O Anları Anlattı

Bugün sabaha karşı Bahçelievler'de meydana gelen olayda, bir tekstil atölyesinde patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Patlamanın etkisi ile binadan kopan parçalar yoldaki arabaların üzerine düştü ve çevredeki dükkanların da camları kırıldı. 

"KENDİMİ AŞAĞI ATTIM"

O sırada patlamanın olduğu bölgeden geçen ve patlamaya şahit olan bir taksici yaşananları anlattı. Kamil Atlı yaptığı açıklamada, "Buradan aşağıya iniyordum, büyük bir ateş kütlesi geldi, büyük bir parça buraya vurdu, ben sadece eğildim. İçerideki lambanın cam kırıkları sırtımdan aşağı indi. İyice eğildim, yoldan aşağıya doğru gittim. Ateş resmen üzerime geldi. Şurada birazcık da olsa cam açıktı. Tavanı falan yardı, eğildim aşağı gittim, el frenini çektim kendimi aşağı attım. Üzerimi silkeledim koltuktaki cam kırıkları falan. Görülmemiş büyük bir ateş, ateşin alevi de vurdu yüzüme. Ne olduğunu anlayamadım o anda, büyük bir patlama. Sokakta fazla bir kalabalık yoktu, kimseyi göremedim ama bağrışmaları duydum. Ben de o arada panikledim, ne olduğunu bilemedim." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal