Bahçelievler'de Genç Kız Pencereden Düştü!

Bahçelievler'de meydana gelen olayda, 16 yaşındaki genç kız 5 katlı binanın 2'nci katından düşerek ağır bir şekilde yaralandı. Tedavi altına alınan genç kız hayatını kaybetti. Bu anlar ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

09.03.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-17:49)

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 5 katlı binanın 2'nci katında kardeşi ve ablası ile beraber yaşayan Canan Y. (16) isimli genç kız, pencerede olduğu sırada cadde üzerindeki kaldırıma düştü.

Genç kız, o sırada kaldırımda bulunan kişinin yanına düştü. Canan Y., sırtının üzerine düşerken, yerde hareketsiz bir şekilde kaldı. Olayı gören vatandaşlar genç kızın başında toplandı. Çevredekiler olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, bir kişi de 2'nci katta bulunan daireye giderek uyuyan diğer kız kardeşe durumu bildirdi.

2 AMELİYAT YAPILDI

Düşme neticesinde ağır yaralanan Canan Y., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Canan Y.'nin iç kanaması olduğu tespit edildi. Genç kız hemen ameliyata alınırken, birisi 4 saat süren 2 ameliyat yapıldı. 16 yaşındaki Canan Y., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün hayatını kaybetti.

Canan Y.'nin düştüğü sırada olay yerinde olan görgü tanıklarından Müslim Sarıoğlu yaşananları anlattı. Dairede uyuyanları uyandırmak için kapıya sertçe vurduğunu belirten Sarıoğlu, "Dün burada bir kahvaltı organizasyonumuz vardı. Onları ağırlamak için derneğin içindeydik. Bir ses geldi dışarıdan biz de dışarı çıktık. Yerde baygın, kafası kanamış bir kız yatıyordu. İkinci kattan kızın düştüğünü söylediler. Ambulansı, polisi çağırdık. Üst kattaki komşulara seslendik sizden biri mi diye. Sonra ben daireye çıktım. Bir dairenin kapısını iki genç çalıyordu. Ben kapıya sert bir şekilde vurdum. Kapıyı genç bir kız açtı. Dışarıda biri aşağı düştü, sizden biri mi? diye sorduğumda kız mı? diye sordu bana. Evet kız dedim, eyvah dedi cama fırladı. Aşağıdaki düşen kızı görünce panikle benimle beraber aşağı indi. Sonra arkamızdan babası geldi. Ambulans geldi, polis geldi. Aldılar götürdüler." ifadelerini kullandı.

ARALIKLARLA BAYGINLIK GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Canan Y.'nin daha önce aralıklarla baygınlıklar yaşadığı öğrenildi. Hastaneden alınan Canan Y.'nin cesedi Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı.

Genç kızın yere düşme anı ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal