Bahçelievler'de Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti

Bahçelievler’de 2 akraba aile arasında alacak verecek kavgasından kan akıtıldı. Bu hadisenin akabinden taraflardan biri öteki aileye 2 defa pusu kurup silahlı saldırı gerçekleştirdi. Meydana gelen felaket anları güvenlik kameralarına anbean kaydedildi.

29.10.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-12:34)

Hadise, geçen günlerde Bahçelievler’de gerçekleşti. İfadelere göre, akraba olan 2 aile arasında para meseleleri sebebiyle tansiyon yükseldi. Tartışmanın giderek büyümesiyle karşı karşıya gelen akrabalar birbirilerine karşı silah doğrulttular. Tekin ailesinden bir şahıs, akrabası olan karşı aileden 2 şahsı vurarak emniyete teslim oldu. Ardından bu kişi tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Fakat meydana gelen hadiselerin ardından öteki akrabalar olayın peşinden gitti.

OLAY KAN DAVASINA DÖNDÜ

Kendi ailelerinden 2 şahsın yaralanmasını hazmedemeyen aile, saldırmayı sürdürdü.

Tekin ailesinin üyelerinden Cemal Tekin 10 Eylül'de Yenibosna Serik Sokak’ta silahlı saldırıyla karşı karşıya kaldı Arabaya bindiği esnada, bir şahıs arabanın yanına giderek silah yöneltti. 2 el ateş açan saldırgan, silahının tutukluk yapması neticesinde kaçmaya kalkıştı. Bu esnada yarasız kurtulan Tekin, arabadan inip saldırganın üzerine atladı. Tekin’in saldırgan şahıs ile birbirine girdiği anlar güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

O DAKİKALAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Meydana gelen 2 hadise de güvenlik kameralarına anbean kaydedildi.

Gelen ilk görüntülerde, bir şahsın araca yaklaştığı şahsa ateş etmeye başladığı, ardından silahın tutukluk yaptığı görülüyor. Arabadan inen 1 şahıs ile saldırgan şahsın boğuşması da kameraya kaydediliyor.

Öteki görüntüde de bir şahsın eve giden kardeşlerin peşinden ateş ettiği, bir şahsın yaralandığı ve silahlı saldırıyı yapan şahsın kaçtığı esnada onun arkasından bir şahsın daha ateş ettiği görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal