Bahçeli'den MHP'li Enginyurt'a Sert Tepki

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'ta, MHP lideri Bahçeli'den tepki geldi. Bahçeli, Ozan Ceyhun'un Viyana Büyükelçisi olarak atanmasının ardından 'ülkücü katili' diyen Enginyurt'u, "Bize davanın hancısı lazım." diyerek eleştirdi.

25.02.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:12)

Sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlarla gündeme gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a, partisinin genel başkana Devlet Bahçeli'den sert bir yanıt geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Ozan Ceyhun'un Viyana Büyükelçisi olarak atanmasından sonra Twitter hesabından Ceyhun hakkında, "Ülkücü katili" paylaşımı yapan Enginyurt için, "MHP, Cumhur İttifakı'nın parçasıdır. Biz hükümet ortağı değiliz. Siyasi sorumluluğumuz da bulunmuyor. Bu kapsamda idari tasarruflar hükümetin tekelindedir. Ozan Ceyhun, Sayın Cumhurbaşkanı'nın onayı ile Avusturya Cumhuriyeti nezdinde büyükelçi tayin edilmiştir. Atamayla büyük bir eleştiri sağanağı başlamıştır. Büyükelçinin bir ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmıştır. Sadece şehidimiz Mustafa Erol değil, binlerce şehidimiz asla unutulmamıştır. Merhum şehidimizin katilinin kim veya kimler olduğu resmi olarak bilinmeden, sosyal medyadan pusu kuran, bize dava öğretmeye çalışan art niyetli kişilerin varlığı da teker teker açığa çıkmıştır." dedi.

BİZE SOSYAL MEDYA YOLCUSU DEĞİL, DAVANIN HANCISI LAZIMDIR"

Bu duruma alet olan partililerin karanlık kampanyayı servis ettiğini söyleyen Bahçeli, " Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla hiçbir ortak yanımız yoktur. Bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlardır, ters köşeye yatmışlardır. Bu tuzağa bazı milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakadır. Biz şehidimizi de katilini de biliriz. Söyleyeceğimiz sözü de biliriz atacağımız taşı da biz seçeriz. MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize sosyal medya yolcusu değil davanın hancısı lazımdır." ifadesini kullandı.

"SOSYAL MEDYA CENGAVERLERİNE DEĞİL ÜLKÜ ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VAR"

Siyasi iradeyi sosyal medyadan belirleyemeyeceklerini aktaran MHP lider, "Dilerdim ki; asılsız haberlerin peşine düşen arkadaşlarımız partimize ve davamıza saldırılar olurken de aynı haysiyet içinde hareket edebilselerdi. Sosyal medya cengaverlerine değil, dava ülkü arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Sosyal medya oyunlarına gelinmemesi ricam ve talimatımdır." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal