Bahçeli'den İnce'ye Açık Uyarı

MHP lideri Bahçeli’den Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin kahramanı olan İsmail Metin Temel'in apoletini sökeceğini ifade eden Muharrem İnce'ye tehdit gibi uyarı.

21.06.2018-09:43 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-09:44)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "İsmail Metin Temel'in apoletini sökeceğim" sözlerine yanıt veren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Haddini bilsin’’ ifadelerini kullandı.

"DİŞLERİNİ SÖKERLER"

MHP lideri Devlet Bahçeli, ATV-A Haber ortak yayınında Şebnem Bursalı'nın yönelttiği soruları cevapladı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin TSK'dan özür dilemesi gerektiğini belirten Devlet Bahçeli, "Onu bir dağın başına tek başına bıraksak 24 saat kalamaz. Afrin kahramanı hakkında böyle konuşma hakkını kim veriyor’’ şeklinde konuştu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açıklamalarına sert tepki gösteren MHP lideri, "Ne demek apoletini sökeceğim. Adamın dişlerini sökerler, haddini bilsin" diye konuştu.

 "SİYASETİ YOZLAŞTIRAN BİR YAKLAŞIM"

"Muhalefet partileri, Münbiç operasyonunun zamanlamasını manidar bularak, bunu bir seçim yatırımı olduğunu söylediler. Ne dersiniz?" sorusu üzerine MHP lider, Afrin'e, Münbiç'e, Fırat Kalkanı'na karşı çıkmanın doğru olmadığını ifade etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, açıklamalarına şu şekilde cevap verdi:

"PKK ve FETÖ terör mücadelesinde hiç isim kullanmamak, onlarla ilgili herhangi bir görüş belirtmemek çok yanlıştır. Buradan sonuç alırken acaba PKK'nın Kandil'de teslim olacağı veya teslim alınacağı bir süreçte, Kandil'de bir bayrağın dikilmesini 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ilişkilendirmek, bunu bir seçim yatırımı olarak nitelendirmek, siyaseti çok yozlaştıran bir yaklaşımdır. Peki bugün şehit edilen 3 Mehmetçiğimize ne diyecekler? Onlarda seçim yatırımı mı acaba başkaları tarafından. Bu sual sorulur. O sebepten dolayı dikkatli konuşmalarında yarar vardır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal