Bahçeli'den Hükümete Çağrı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında terörle mücadele konusunda hükümete çağrıda bulunarak 3 maddelik çözüm önerisini hatırlattı.

07.11.2017-12:22 - (Son Güncelleme: 07.11.2017-12:25) Bahçeli'den Hükümete Çağrı!

MHP grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin gündeminde terörle mücadele vardı. Bahçeli, " 2 Kasım'da sabah saatlerinde Şemdinli'de sisli ve kötü hava şartlarından istifade eden PKK'lu caniler 7'si asker 2'si korucu olmak üzere 9 evladımızı şehit etmişlerdir. Gazilerimiz 6 gözü dönmüş alçak tarafından darp edilmişlerdir. " diyerek hükümete terörle mücadele konusundaki çözüm önerisini sundu.Bahçeli şunları söyledi;

"Terörle mücadele konusunda daha öncede belirttiğimiz gibi fikrimiz bellidir. İşte çözüm önerimiz.

1- Yurtiçi ve yurt dışındaki tüm teröristler silahları ile teslim olmalı

2- Hepsi Türk adaletinin önüne çıkmalı ve hükümlerine razı olmalıdır.

3-Hükümetin görevi hepsini yaka paça yargının önüne çıkarmalı. Çıkmıyorlarsa gereği yapılmalıdır. Terörle mücadelede devletimizin yanındayız."

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları

"Türk milletini teslim almaya çalışan güçler tarihin intikamını almak için uğraşmaktadır. Buna Türk milleti asla izin vermeyecektir. Siyasi operasyonlar, döviz eylemleri, karalama hamleleri peşpeşe ortaya çıkmaktadır. Bugün aslında kavgaların en çetiniyle karşı karşıya olduğumuzu herkesin görmesi lazımdır. Katiller öldürdükçe pes edeceğimizi düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki Türk milleti kahramandır. Korkakça yaşamaktansa kahramanca ölüme çoktan razıdır. Nasıl ki sirkeden şeker olmazsa korkaktan da kahraman çıkmayacaktır. Terörle mücadelede kesinti, ağırdan alma olamayacaktır.

9 EVLADIMIZ ŞEHİT OLDU

Geçen hafta hainler bir kez daha başlarını kaldırmışlar, yeniden Türkiye'ye saldırmışlardır. 2 Kasım'da sabah saatlerinde Şemdinli'de sisli ve kötü hava şartlarından istifade eden PKK'lu caniler 7'si asker 2'si korucu olmak üzere 9 evladımızı şehit etmişlerdir.

GAZİLERE SALDIRI

Gazilerimiz 6 gözü dönmüş alçak tarafından darp edilmişlerdir. Bu olayı lanetliyor, bunun sonuçlarının neler olacağını, burunlarından fitil fitil gelesiye kadar yaşayıp görmelerini tez elden bekliyorum. Gazilerimize el kaldıran, tekme sallayan bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmelidir.

TERÖRİSTBAŞLARININ SONU YAKIN

Kandil'de fotoğraf verip AKP-MHP faşizminden bahseden terörist başlarının da sonu yakındır. Azılı katiller öyle ya da böyle helal kurşunu da mutlaka yiyeceklerdir. Bu vatan bundan 1000 yıl önce gerçek sahibini bulmuştur. Bu iş bitmiş, sayfa kapanmış, perde inmiştir. Bu topraklar Türk vatanıdır. Türk milleti kökenlerin, köklerin dinlerin, mezheplerin üstünde maddi manevi bir bağ ile birleşmiştir. Türkleri Anadolu'dan atmak hayali günümüze kadar ulaşan vazgeçilemez bir hedeftir. Bu hedeflerin maşaları, tüm terör örgütleridir. Aziz milletimiz 6 asırlık hükümdarlığının sonucunda Anadolu'nun topraklarına, asli unsurunun ocağına dönmüştür. Büyük Türk milleti için dönülecek başka bir toprak parçası kalmamıştır. Burasının adı Türkiye'dir. Milletin adı ise Türk milletidir. Ya bir olacağız, ya da birer birer yerimizden olacağız.

HÜKÜMETE SESLENDİ: İŞTE ÇÖZÜM ÖNERİMİZ...

Terörle mücadele konusunda daha öncede belirttiğimiz gibi fikrimiz bellidir. İşte çözüm önerimiz.

1- Yurtiçi ve yurt dışındaki tüm teröristler silahları ile teslim olmalı
2- Hepsi Türk adaletinin önüne çıkmalı ve hükümlerine razı olmalıdır.
3-Hükümetin görevi hepsini yaka paça yargının önüne çıkarmalı. Çıkmıyorlarsa gereği yapılmalıdır. Terörle mücadelede devletimizin yanındayız.

ABD'DEKİ TERÖR SALDIRISI

Teksas'ta bir kilisedeki silahlı saldırıda 26 kişi hayatını kaybetmiştir. İster terör saldırısı olsun, isterse farklı bir gaye olsun masumların canına kastetmek her ülkede cinayettir. Ahlaki tutarlılık gereğince aynı tavır ve vicdanlı yaklaşımı ABD'den de beklemenin en tabii hakkımız olduğuna inanıyoruz. Bir ülkenin teknik ve ekonomik olarak ilerlemesi sosyal ve ahlaki olarak ileri olduğuna teşkil etmez.

SERT ÇIKTI:BU NASIL BİR SKANDAL, BU NE YÜZSÜZLÜK

Ne var ki Hakkari'de, Şırnak'ta, İstanbul'da, Şam'da, Bağdat'ta katliamlar yaşanırken kimseden çıt çıkmıyor. Bu mudur insan haklarından anladığınız. Buysa eğer diyeceğim odur ki yere batsın medeniyet algınız, yere çakılsın demokrasi ve gelişmişlik algınız. PYD, YPG, PKK'ya silah veriyorsunuz, teröristbaşı Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde bakım ve korumalığını yapıyorsunuz.Bu nasıl bir skandaldır,bu ne yüzsüzlüktür. "

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal