Bahçeli'den Coronavirüs Açıklaması: Milli Beraberliğimiz Perçinlenecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Coronavirüs salgınıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve "Virüs eninde sonunda yenilecek, eskisinden daha güçlü bir şekilde milli birlik ve beraberliğimiz perçinlenecektir." dedi.

21.03.2020-14:04 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-14:32) Bahçeli'den Coronavirüs Açıklaması: Milli Beraberliğimiz Perçinlenecek

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, coronavirüs salgını kapsamında birçok önemli karar alındı. Virüsle mücadele kapsamında birlik ve berberlik mesajları da verildi. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Virüs eninde sonunda yenilecek, eskisinden daha güçlü bir şekilde milli birlik ve beraberliğimiz perçinlenecektir." ifadelerini kullandı.

"BİR SÜRE EVDE KALALIM"

Herkes gibi Bahçeli de halka evde kalın mesajı vererek, "Sağlık Bakanlığıyla Bilim Kurulunun tavsiyelerine mutlaka dikkat ve riayet edelim." dedi.

"TAVSİYELERE MUTLAK SÜRATTE RİAYET EDELİM"

Her şey Allah'tandır diyen Bahçeli, "Kendini bilen Allah'ı bilir. Allah'ı bilen sabrı, aklı, ahlakı, atayı bilir, yanlışa sapmaz, yalana tamah etmez. Kardeşçe, bir ve beraberce yaşamak varken kötüye, kötülüğe, kötü emellere hiçbir şekilde müsamaha göstermez, müsaade etmez. COVİD-19 virüsüyle mücadeleyi Allah'ın izniyle kazanacağız. Şerden hayrın doğacağını göreceğiz. Sadece aklın ve bilimin, aynı zamanda da duanın gücüne güvenelim. Bir süre evde kalalım. Sağlık Bakanlığıyla Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine mutlak süratte dikkat ve riayet edelim." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal