Bahçeli'den Akşener'in Evine Yapılan Baskına Çarpıcı Açıklama!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda gerçekleştirdiği konuşmasında, geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in evine yapılan baskın hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

09.10.2018-11:43 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-12:00) Bahçeli'den Akşener'in Evine Yapılan Baskına Çarpıcı Açıklama!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda gerçekleştirdiği konuşmasında, geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in evine yapılan baskın hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Baskının kendilerinin izni olmadan yapıldığını ve bunun sonucunda gerekeni yaptıklarını ifade eden Bahçeli, "Ankara'da adres verip Üsküdar'a gitti. Kamera tutan el kimdir? Evde kimler hangi gaye ile toplanmıştır?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Davet verince icabet eden çıkacaktır, çıkmıştır da. Gidenler gayet normal protesto yaptılar. İl teşkilatımızın haberi olmadığı için görevlerine son verdik. Ankara'dan adres verip Üsküdar'da olması, 2 kişiyiz diyip 3'üncü kişinin de videoya alması dikkat çekti. Evde kimler konuşlanmıştır. Üsküdar'da tuzak kurulmuştur. Hiçbir Türk kadınının heveslenemeyeceği bir uslupla meydan okumalara şahitlik edildi. Erkekseniz gelin ulan diyebilir mi? Bu nasıl bir şuursuzluktur" şeklinde konuştu.

Bahçeli konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Don Kişot, yel değirmenlerine kılıç çekerek saldırırdı. Siyasi Don Kişotların da ilkeleri, çizgileri bulunmaz. İP Genel Başkanı'nın iddiaları zincirleme olaylara sebep olmuştur. Bu insan MHP'ye nifak tohumları ekmiş, zehir kusmuştur. İYİ Parti Genel Başkanı'nın kulağına kim dediyse ilkel bir şekilde partimize ve dava arkadaşlığımıza çamur attı. Küçük ortak dedi, lastik adam dedi, paspas dedi. Yalanına yalan kattı, bu iftiraları ayaklarımızın altında alıyor, muhatabına aynen iletiyoruz. Sosyal medyadan yanıt verince Türkiye'nin konuştuğu olaylar vuku bulmuştur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal