Bahçeli, Demirtaş'a Af İsteyenlere Ateş Püskürdü

MHP lideri Devlet Bahçeli tutuklu HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkarılması için yapılan çalışmalara twitterdan ateş püskürdü.

12.05.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-16:03) Bahçeli, Demirtaş'a Af İsteyenlere Ateş Püskürdü

Bahçeli, "Mesala Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz'ın cezaevinden çıkarılması için de kampanya düzenlenecek mi" diye sordu. 

Bahçeli, sert tweetinde "Peki, ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir? PKK’lı alçaklar, FETÖ’cü caniler, vatan ve millet düşmanları demokrasi ve özgürlük adına sahiplenilirken, kaderlerinin kurbanı olmuş mağdurlarla ilgili lehlerinde hukuki ve ahlaki bir düzenleme yapılması, onların aydınlığa kavuşturulmaları tez elden sağlanmalıdır. ader mahkumlarının talihini değiştirebilir, onların elinden tutabilir, zincirlerinden ve zindanlardan onları çekip çıkarabiliriz" dedi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal