Bahçeli Çok Sert: Türk Milletini Uçuruma Çekmek İsteyen Bu Zillettir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsimleri 5 harften oluşan 3'lü çete milletin başına püsküllü beladır. Türkiye'ye tuzak kuran, Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir." diye konuştu.

16.03.2019-17:58 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-17:49) Bahçeli Çok Sert: Türk Milletini Uçuruma Çekmek İsteyen Bu Zillettir

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

" Milli bekamız için hesapsız, çıkarsız bir ittifak kurduk. Cumhur İttifakı milli mücadelenin emanetçisidir. Bütün Manisa'nın Cumhur İttifakı'nda kucaklaşacağına inanıyorum. Görünen köy klavuz istemez, Manisa ehline emanet edilecektir.

 

Zillet ittifakı yanlışta ve gaflettetir. İsimleri 5 harften oluşan 3'lü çete var ya; milletin başına püsküllü beladır. Yanlarına bölücü ortakları HDP'yi almışlar, karanlığa doğru yolculuğa çıkmışlardır. Türkiye'ye tuzak kuran, Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir. PKK bir yanlarında, FETÖ diğer yanlarındadır. Aziz Atatürk'ün partisi teröristlerle iş birliği yapıyor. Ezanı ıslıklayanlarla CHP'ye ve İP'e oy veren kardeşlerimizin ne işi vardır? Zillet ittifakının başını çektiği iş birlikçilere sesleniyorum. Türk milletinin küresel soyguna dur demesinden korkuyor musunuz? Kılıçdaroğlu yabancı silah şirketlerinin sözcülüğüne heves ediyor.

31 Mart'ta zafer Cumhur İttifakı'nındır. Biz heyecandan dolup yaşan meydanlara bakıyoruz. Cumhur İttifakı'nın tek desteği Türk milletinin tertemiz vicdanıdır. Hangi partiye oy verirse versin, bütün vatandaşlarımızı kucaklarız. Biz herkesi büyük Türk milletinin eşsiz bir evladı olarak kabul ederiz." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal