Bahçede Sallanan Çocuğun Üzerine Otomobil Uçtu

Kocaeli’de hafif ticari araç ile çarpışan otomobil, bir binanın bahçesindeki salıncakta sallanan 7 yaşındaki çocuğun üzerine uçtu. Otomobilin altından yaralı kurtarılan çocuk hastaneye kaldırıldı.

20.08.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-09:39) Bahçede Sallanan Çocuğun Üzerine Otomobil Uçtu

Kocaeli’deki kaza saat 18.30 sıralarında Başiskele Serdar Mahallesi Emir Sultan ile Vadi Caddeleri kesişiminde meydana geldi. Ebru U. idaresindeki otomobil ile Muhammet İ.A. kontrolündeki hafif ticari araç çarpıştı.

OTOMOBİL ALTINDAN YARALI OLARAK KURTARILDI  

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil Emir Sultan Caddesi altında bulunan bir binanın bahçesine uçarak bu sırada bina bahçesinde oyun oynayan 7 yaşındaki E.K.’nin üzerine düştü.
Büyük gürültüyle dışarıya çıkan bina sakinleri ve araç altına kalan E.K.’yi görünce yardıma koştu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Bu sırada komşuları ve babası Ersin K.’nin yardımıyla otomobil altından yaralı olarak çıkarılan E.K. olay yerine gelen ambulansa alınarak Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI  

Kasa sırasında bahçeye uçan otomobildeki sürücü Ebru U. ve yanındaki bir kişi ise şoka girerek hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

BÖLGEDE SIK SIK BENZER KAZALAR MEYDANA GELİYOR  

Kaza sırasında büyük bir gürültüyle evlerinden çıktıklarını söyleyen bina sakinleri önce deprem daha sonra da doğal gaz patlaması sandıkları, bahçede aracı görünce kaza olduğunu anladıklarını ifade ettiler. Otomobilin altındaki çocuğu görünce yardıma koştuklarını belirten bina sakinleri bölgede sık sık benzer kazaların olduğundan şikayetçi oldular.

Son Dakika Gündem Haberleri için tıklayınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal