Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

BAE Dışişleri Bakanı'ndan Küstah Açıklamalar

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan alçakça açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce Fahreddin Paşa'ya iftira atan bakan, şimdi de Türkiye'nin tehdit unsuru olduğunu iddia etti

19.03.2018-12:51 - (Son Güncelleme: 19.03.2018-12:41) BAE Dışişleri Bakanı'ndan Küstah Açıklamalar

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan Türkiye aleyhi açıklamalarına devam ediyor. Daha önce Medine kaplanı Fahreddin Paşa'yı Araplardan para ve değerli yazmalar çalma iftirasında bulunan bakan, bu sefer de Türkiye'nin bölge ülkeler için tehdit unsuru olduğunu söyledi.

"ARAPLAR İÇİN TÜRKİYE TEHDİT"

Resmi temaslar için Mısır'a giden BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan, Mısır Dışişleri Bakanı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin arından kameraların karşısına geçen Al Nahyan Türkiye'ye karşı olan çirkin tutumunu devame ettirdi.

Fahreddin Paşa konusundan sonra ilk kez Türkiye ile ilgili konuşan Al Nahyan, bu sefer de Türkiye'nin Araplar için tehdit olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı; "Türkiye, İran ve İsrail Arap topraklarına karşı saldırgan tutumları sebebiyle bölge ve Araplar için tehlike arz ediyor" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;