Bacağından Vurulan Genç, Şarkı Söyleyip Güldü

İstanbul Sultangazi'de bir kişi şehir magandaları tarafından bacağından vurularak yaralandı. Olayın ardından ambulansa götürülen gencin şarkı söyleyerek gülmesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

02.02.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-14:51)

Sultangazi'de 19 yaşındaki Hakan Hamza Derya, kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından bacağından silahla vurularak yaralandı. Arkadaşının yardımıyla ambulansa götürülen Derya, hem güldü hem şarkı söyleyerek kendisini vurduğunu söylediği "Ramazan" isimli şahsı tehdit etti.

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER ATEŞ AÇTI

Sultangazi ilçesi Esentepe Mahallesi'nde yer alan Sanko Sanayi Sitesi'nde bir oto tamirhanesine dün akşam saat 20.30 sularında otomobilden kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından tabanca ile art arda ateş edildi.

19 YAŞINDAKİ GENÇ BACAĞINDAN YARALANDI

Daha sonra saldırganlar, olay yerinden firar ederken, oto tamirhanesinin sahibi Yakup Derya'nın oğlu 19 yaşındaki Hakan Hamza Derya, bacağından yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi sanayi sitesi esnafı gerçekleştirdi. Açılan ateşte seken kurşunlardan biri, iş yerinin önünde yer alan araca, ikisi ise işyerinin içinde olan boya fırını kapısına denk geldi.

AMBULANSA TAŞINIRKEN HEM GÜLDÜ HEM ŞARKI SÖYLEDİ

Haber verilmesinin sonrasında olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık birimlerinin müdahalesinin sonrasında yaralı Hakan Hamza Derya'yı bir arkadaşı kucaklayarak ambulansa götürdü. Arkadaşının yardımıyla ambulansa götürülen Derya, hem güldü hem şarkı söyleyerek kendisini vurduğunu söylediği "Ramazan" isimli kişiyi tehdit etti. Hakan Hamza Derya, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Derya'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

YARALININ CANI ÇOK YANDI, ÇOK BAĞIRDI

Görgü tanıklarından Giray Polat, "Bir beyaz otomobilden bir kişi indi, ateş açıp, kaçtılar. Yaralı çocuğun canı çok yandı, çok bağırdı. Çocuğu zor susturdular. Arkadaşları sakinleştirmek için baya bir uğraştı" dedi.

4 EL ATEŞ ETTİLER

Bir başka görgü tanığı ise, "İlk olarak üç kişi burada iş yeri sahibi ile tartıştı, kavga etti. Ardından gittiler. Daha sonra gidenlerden iki kişi araçla 2-3 kez buradan geçti. Sonra araçtaki bir kişi iş yerine 4 el ateş açtı" diye konuştu.

Polis ekipleri, saldırının ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal