Babacan'ın Deva Partisinin Logosu Sızdı

Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partsi'nin logosu basına sızdı. Deva Partisi'nin logosu, mavi renkli su damlasının içinde filizlenmiş fidan oldu.

10.03.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-10:06) Babacan'ın Deva Partisinin Logosu Sızdı

AK Parti'den istifa eden isimler arasında yer alan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kurduğu yeni partinin logosu basına sızdı. Dün kuruluş belgeleri İçişleri Bakanlığı'na verilen Deva Partisi'nin logosu mavi renkli su damlasının içinde filizlenmiş fidanın bulunduğu sembol oldu.

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi ile aynı dönemde kurulması beklenen Babacan'ın partisi, çeşitli sebeplerle defalarca ertelendi. Babacan ve ekibi dün İçişleri Bakanlığı'na giderek kuruluş belgelerini verdi ve işlemler resmiyete döküldü.

Deva Partisi'nin tanıtım toplantısı yarın yapılacak. Partinin Genel Başkanı Ali Babacan, partinin adını, logosunu ve parti programını kamuoyuna tanıtacak. Hürriyet'te yer alan habere göre, logo, mavi renkli su damlasının içinde filizlenmiş fidan olarak belirlendi. Kurumsal renklerinde mavi rengin yer alacağı partinin ismi de logo da küçük harflerle yazacak.

PARTİNİN LOGOSU NE ANLAMA GELİYOR?

Deva Partisi'nin logosunda kullanılan mavi renk merak edildi. Mavi rengi; güven, sorumluluk, dürüstlük veya sadakati temsil eder. Logo içinde bulunan filizlenmiş fidan ise yeniden doğuşu simgeliyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal