Baba Vanga'nın Türkiye ve Dünya İle İlgili 2019 Kehanetleri

11 Eylül, DEAŞ ve Brexit gibi tüm dünyayı derinden sarsan olaylarla ilgili kehanetleriyle tanınan Bulgar asıllı kahin Baba Vanga'nın 2019 yılına ilişkin kehanetleri ortaya çıktı.

16.05.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-13:43)

Baba Vanga, 1968 senesinde Prag kehanetinde, '"Prag'ı hatırlayın! Prag'ı hatırlayın! Şehrin üzerinde büyük güçler dolanıyor ve savaş, savaş diye çığlık atıyorlar. Prag, içinde balık tutacakları bir akvaryuma dönüşecek" ifadelerini kullanmıştı. Sonrasında Ağustos ayında Rusya, Prag'ı işgal etti ve uzun süre işgal devam etti..

1969 senesinde Indıra Gandhi kehanetinde, Gandhi'nin ülkesinin başına geçeceğini fakat uzun süre burada kalamayacağını, ölümün buna engel olacağını, ölüm sebebinin elbisesinden kaynaklanacağını, ateşli dumanlı bir ölümle öleceğini belirtmişti. 1984 senesinde Indıra Gandhi bir televizyon kanalına röportaj programında için estetik kaygısıyla çelik yeleğini kullanmadı. Kanala giderken silahlı saldırıya uğradı ve yaşamını yitirdi.

Baba Vanga, Vladimir Putin kehanetinde, Vladimir'in zaferi dünyanın gidişatında önemli değişiklikler meydana getireceğini ifade etmişti. 1994 senesinde Rusya'nın Gürcistanı'ı işgal etmesi Putin'e devlet başkanlığının yolunu açmıştı.

Kursk Denizaltı kehanetinde Baba Vanga, Kursk sulara gömülecek, insanların ağlayacağını belirtmişti. Bunun üzerine KGB servisi kendisini ziyaret etti ve bilgi almaya çalıştı. 2000 senesinde Kursk bölgesinde bir Rus denizaltı battı ve 118 denizci yaşamını yitirdi.

11 Eylül kehanetinde bulunan Vanga, "Korku, korku, iki Amerikan kardeş, iki çelik kuş binalara çarpacak ve gökyüzü aydınlanacak" kehaneti ile 11 Eylül 2001 tarihinde ikiz kulelere gerçekleştirilen terör saldırısını bildi.

Baba Vanga, Suriye kehanetinde ise '2011 çok özel bir yıl olacak. İnsanlar değişecek ve tüm dünya değişecek… Baharda ortadoğu ülkelerinden birinde savaş çıkacak. Bu savaş 3. dünya savaşının başlangıcı olacak. Kıyamet gerçekleşecek ama buna daha zaman var. Çünkü henüz Suriye düşmedi!' tahmininde bulunmuştu.

BABA VANGA'NIN GELECEKLE İLGİLİ KEHANETLERİ ŞU ŞEKİLDE  

2016 — Avrupa'nın nüfusu azalacak

2018 — Dünyanın yeni hakimi Çin olacak. Çin ekonomik olarak güçlenecek.

2023 — Dünyanın yörüngesi değişecek.

2043 — Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak.

2046 — Tedavi edilmeyecek organ kalmayacak. Hastalıklı organın yerine yenisi yapılacak.

2088 — Bütün hastalıklar bir kaç saniyede tedavi edilecek.

2097 — Çabuk yaşlanmanın önüne geçilecek.

2304 — Ay'ın sırrı, gizemi çözülecek.

3005 — Mars'ta savaş yaşanacak.

3797 — Dünyanın sonu gelecek. Başka bir gezegende insan yapımı yeni bir hayat başlayacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal