Baba Vanga'nın Kehanetleri

dünyayı bitiren kehanetlere, Baba Vanga'nın kehanetlerine, Baba Vanga'nın Trump'ın başkan olacağı hakkındaki kehanetine galerimizden ulaşabilirsiniz.

14.11.2016-14:12 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Baba Vanga'nın Kehanetleri

DÜNYAYI BİTİREN KEHANETLER

‘Balkanların Nostradamusu’ olarak bilinen Baba Vanga, Trump’ın ABD başkanı seçilmesinin ardından bir kez daha gündeme geldi. Zira Barack Obama’nın seçilmesiyle ‘ABD’nin 44. başkanı siyah olacak’ kehaneti doğrulanan Vanga’ya göre, 44. başkan ABD’nin son başkanı olacak. 

Bulgar kahin Baba Vanga, 1996 yılında 85 yaşında öldüğünde geride pek çok kehanetini de bırakmıştı. ABD Başkanı Barack Obama’nın ABD’nin 44. ve ilk siyah başkanı olacağını bilen Baba Vanga’nın kehanetleri, 8 Kasım’daki seçimlerin ardından bir kez daha basının ilgi odağı. Zira Bulgar kahine göre, ABD’nin 44. başkanı ülkenin son başkanı olacak. Trump’ın seçilmesinin ardından ABD’de her şeyin kötüye gideceğine söyleyenler, Baba Vanga’nın bu kehanetini de kanıt olarak kullanıyor. 

Son yüzyılın en büyük kahini olan Bulgar Baba Vanga'nın korkutan kehanetleri bir bir gerçekleşiyor... Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı.

Ünlü kahin Baba Vanga Brexit'i de mi bildi? Baba kehanetinde, bildiğimiz haliyle Avrupa'nın 2016 yılı sonunda 'varoluşunun biteceğini' söylemişti.Baba Vanga'ya göre kıta 'hemen hemen boş' kalacak, hatta 'neredeyse hiçbir bir yaşam formunun bulunmadığı çorak bir araziye' dönüşecek. Baba'ya inananlar, ilişkilerin kopması yüzünden Avrupa'da bir savaş çıkmasından endişe ediyor. 

Vanga, aşırıcıların Avrupa'ya karşı kimyasal silah kullanacağını da öne sürmüştü. Öte yandan ölümünden önce Bulgar kahin, büyük bir Müslüman savaşı olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü IŞİD'in doğuşuyla ilişkilendirilmişti. 

Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük Müslüman savaşı olacağını da öngörmüştü. Baba Vanga, 1989 senesinde, ABD'de 11 Eylül 201'de düzenlenen terör saldırısını bilmişti. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal