Azerbaycanlı Genç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşmek İçin 17 Gün Yol Gidecek

Azerbaycanlı genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Zagatala şehrinden Ankara'ya dek bisikletle gidecek. Genç, yolculuğun 16-17 gün devam edeceğini söyledi.

05.09.2019-11:50 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-11:46) Azerbaycanlı Genç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşmek İçin 17 Gün Yol Gidecek

Azerbaycanlı genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için bisikletle yola koyuldu.

Azerbaycan'ın Zagatala şehrinde ikamet eden İzeddin Abdullayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için Azerbaycan'dan bisikletle yola koyuldu. Uzun senelerden sonra kendi hayalini gerçekleştirmek için iakmet ettiği "Yolayrıc" köyünden yola koyulan İzeddin Abdullayev, Ankara'ya doğru yola çıktı. Yaklaşık 16-17 günde 1600 km kat giderek Ankara'ya varmayı düşünen İzeddin'in en büyük hayali ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek.

"İNŞALLAH HAYALLERİNE KAVUŞUR"

Oğlunun ondan hayır duasını istediğini söyleyen Annesi Humay Abdullayeva, "Bana gelerek hayır duamı talep etti. Dedi ki, 'Anne ben yola çıkıyorum.' Allah'tan oğlumun sağ salim gidip gelmesini istiyorum. Benim başka arzum yok. İnşallah Erdoğan'la görüşerek hayallerine kavuşur" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal