Aytun Çıray'a Verilen Sufleler Gündem Oldu

İYİ Parti'de meydana gelen son gelişmeler ardından bir açıklama yapan parti sözcüsü Aytun Çıray'ın toplantısında ilginç anlar yaşandı. Çıray'a toplantı sırasında bir çok defa sufle veren Lütfü Türkkan sosyal medyada gündem oldu.

23.07.2018-17:32 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-17:38)

İYİ Parti'de meydana gelen kriz ve Meral Akşener'in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını ilan etmtesi ardından parti sözcüsü Aytun Çıray medya mensuplarının karşısına çıktı. Çıray'ın açıklamaları esnasında İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın devamlı kulağına bir şeyler fısıldaması dikkatlerden kaçmadı.

BAHÇELİ'Yİ SORDULAR, GAF YAPTI

Medya mensuplarının "Bahçeli'nin bir açıklaması oldu. Koray Aydın ve arkadaşları hanımefendiyi ikna etmeli dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu ardından İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın kulağına "Demokrasi hususunda en son konuşacak kişidir" dedi. Bunun ardından Aytun Çıray bir gaf yaparak "Demokrasi hususunda en çok konuşacak adamdır" dedi.

ÇIRAY 'EN ÇOK' DEDİ, TÜRKKAN 'EN SON' DİYE DÜZELTTİ

Bir defa daha araya giren ve Çıray'ın gafını düzelten Türkkan, "En son" dedi ve Çıray da "En son" diyerek düzeltme yaptı. Lütfü Türkkan da "Süper" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal