Aytaç Yalman'ın Eşi Belma Yalman Coronavirüsten Dolayı Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz ay coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın coronavirüs tedavisi gören eşi Belman Yalman hayatını kaybetti.

08.04.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-18:05) Aytaç Yalman'ın Eşi Belma Yalman Coronavirüsten Dolayı Hayatını Kaybetti

Dünya üzerinde etkili olan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, 15 Mart tarihi eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman hayatını kaybetmişti. Yalman'ın ölümünden sonra yapılan açıklanan raporda, Yalman'ın coronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Bu gelişmenin ardından emekli komutanın eşi Belma Yalman hastaneye kaldırıldı.

Belma Yalman'a Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan coronavirüs testi pozitif çıkarken, Yalman'ın tedavisine anında başlandı. Belma Yalman bugün, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde ilk vaka 11 Mart tarihinde tespit edilirken, şimdiye kadar geçen süreçte vaka sayısı 34 bin 109'a yükseldi. Son verilere göre 725 kişi hayatını kaybederken, bin 582 kişi de tedavisinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal