Aydın'ın Çine İlçesinde CHP'li Başkan Kendisine Destek Vermeyen Şirketi Cezalandırdı

Aydın'ın Çine ilçesinde seçimi kazanan CHP'li Enver Salih Dinçer, seçimde kendisine destek vermeyen şirkete ceza kesti. Dinçer, şirketin yıllardır kullandığı yola kaldırım yapıp giriş çıkışları da duba ile kapattırdı.

12.04.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-12:05) Aydın'ın Çine İlçesinde CHP'li Başkan Kendisine Destek Vermeyen Şirketi Cezalandırdı

Aydın’ın Çine ilçesinde belediye başkanı olan CHP’li Enver Salih Dinçer, seçimde kendisine destek vermeyen bir şirkete akla hayale sığmayacak biçimde cezalandırdı.

İlçe merkezindeki Hamitabat Mahallesi’nde senelerdir faaliyet yapan bir şirkete ait deponun giriş çıkışını gece yarısı dubalarla kapatan Çine Belediyesi’nin mahsur bıraktığı araçlar vinç yardımı ile saatler süren çalışmanın sonrasında kurtarıldı.

Aydın’ın Çine ilçesinde az farkla belediye başkanı olan CHP’li Enver Salih Dinçer, seçimde kendisine destek vermeyen esnafı cezalandırdı.

CHP ADAYI BAŞKAN OLUNCA...

10 sene önceki seçimlerde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i destekleyen Çine’deki Yılmazlar şirketi 31 Mart yerel seçimlerinde bu kez CHP’nin adayı Enver Salih Dinçer’e değil Cumhur İttifakı adayı Celal Özden’e detek verdi. 31 Mart yerel seçimleri sona erip ilçede CHP’li başkan adayı Enver Salih Dinçer seçimi kazanınca Yılmazlar şirketinin başına gelenler adeta pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Önce şirketin senelerdir kullandığı iş yerine ait deponun girişini engellemek için kaldırım yaptıran Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer sonrasında gece yarısı şirketin bütün araçları depodayken deponun giriş çıkışlarını da duba ile kapattı. Sabah iş yerine gittiklerinde ne yapacaklarını şaşıran şirket sahipleri, araçlarını çıkarmak için belediyede muhatap bulamayınca akşam saatlerinde kiraladıkları vinç ile belediyenin mahsur bıraktığı araçları depodan çıkarttı. Onlarca kişinin şaşkın bakışları içinde araçlarını kurtaran şirketin sahipleri demokrasiye saygı duymadığını iddia ettikleri CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ateş püskürdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal