Aydın'da Son Yılların En Büyük Hırsızlık Olaylarından Birisi Yaşandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hırsızlar girdikleri evdeki 2 Milyon TL değerindeki altın ve paraları alarak kayıplara karıştı.

23.03.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-10:05) Aydın'da Son Yılların En Büyük Hırsızlık Olaylarından Birisi Yaşandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde M.K isimli bir şahsın evine giren hırsızlar evin yatak odasında bulunan ve gizli olan bölmeyi bulup 2 milyon lira değerindeki altın ve parayı çalarak kayıplara karıştı.

Evde 90 bin euro, 20 bin dolar, 8 adet altın seti, 30 adet altın bilezik ve 100 adet çeyrek, yarım altın bulunduğu öğrenildi.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINI DA ÇALDI

Gerçekleşen hırsızlık olayı sonrasında ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlara dair görüntü peşine düşerken, hırsızların evin alt katında bulunan güvenlik kamerasını da çaldıkları tespit edildi.

Ahşap evin kapısını kırarak eve giren hırsızlar hakkında inceleme başlatan polis, civardaki güvenlik kamerlarını dainceleyerek delil toplamaya devam ediyor.

SON ZAMANLARIN EN BÜYÜK HIRSIZLIĞI

Yapılan bu hırsızlığın son dönemlerde gerçekleşene n büyük hırsızlık olayı olduğu belirtilirken ev sahibi M.K hırsızların yakalanması için polis ekiplerinin detaylı incelemesinin sonuçlanmasını bekliyor.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal