Aydın'da Silah Kaçakçılarına Yapılan Operasyonda 5 Kişi Gözaltına Alındı

Aydın’ın Nazilli ve Bozdoğan ilçelerinde, jandarma ekiplerinin kaçak silah ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik olarak düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

07.08.2019-19:34 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-19:28) Aydın'da Silah Kaçakçılarına Yapılan Operasyonda 5 Kişi Gözaltına Alındı

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bozdoğan ilçesi Yenice Mahallesi ve Nazilli ilçesi Aydoğdu Mahallesinde kaçak silah ticareti yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyon neticesinde 5 şüpheli gözaltına alındı.

İŞ YERİ DEĞİL CEPHANE

Şüphelilerin ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 11 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 404 adet fişek, 50 adet kurusıkı fişek ve 145 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarmadaki sorgularının tamamlamasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K. ve R.A. adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer şüpheliler A.R.A., M.Ö. ve S.Ö. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal