Aydın'da Katliam Gibi Kaza!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde seyir halinde giden bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

09.10.2018-08:24 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-08:18) Aydın'da Katliam Gibi Kaza!
Bir acı haber daha! Bu kez kaza Aydın'da yaşandı. İşte o acı kazanın detayları... Aydın'ın Karacasu ilçesinde seyir halinde giden bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kuyucak ilçesinden Karacasu istikametine doğru giden Hazar Canbaz (20) hakimiyetindeki 20 AAZ 682 plakalı araç, Karacasu-Tavas yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri, 112 Acil Servis ve itfaiye acil kurtarma sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi. Yaşanan acı kazada, otomobilde sıkışan sürücü Hazar Canbaz ile Davut Arısan (20) ve Nurdane Geryüz'ün (21) olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Araçtaki diğer kişiler Emre Burak (20) ve Dilan Şener (20) ise yaralandı. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cesetleri, Karacasu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal