Aydın'da İki Aile Arasında Kavga Çıktı! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde iki genç arasında çıkan tartışma olaya ailelerin de karışması ile silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olayda 3 kişi de gözaltına alındı.

27.06.2018-13:24 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-13:17) Aydın'da İki Aile Arasında Kavga Çıktı! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde, iki genç arasında çıkan tartışma, aile üyelerinin dahil olması ile silahlı kavgaya döndü. 2 kardeşin hayatını kaybettiği kavgada 2 kişi yaralanırken, 3 kişi de gözaltına alındı. Polis yaralıların sevk edildiği hastane ve kavganın olduğu mahallede yeni bir olay meydana gelmemesi için güvenlik tedbiri aldı.

Olay, dün saat 21.30 sularında Aydın'da Ortaklar Mahallesi'nde oldu. Her ikisi de 17 yaşında olan Süleyman K. ve Hamza A. arasında tespit edilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Diğer aile üyelerinin de dahil olması işe tartışma silahlı kavgaya döndü.

Öne sürülene göre Emrullah A. ve kardeşi Hamza A., evden aldıkları pompalı tüfekle Erol Aysan K., Alim K. ve Süleyman K.'ya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar 3 kardeşin farklı yerlerine denk etti. Kanlar içinde yerde kalan 3 kardeşten Erol Aysan K. ve Alim K. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Süleyman K. ise vatandaşların ihbarı ardından gelen sağlık birimleri tarafından ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Süleyman K.'nın yaşamsal tehlikesinin olduğu bildirildi.

BABA OĞULLARINI OLAY YERİNDEN KAÇIRDI

Kavga esnasında silahla ateş açan Emrullah A. ve Hamza A.'yı babaları Aydın A., 09 TK 584 plakalı araçla olay yerinden götürdü. Polis kaçan baba ve oğullarının peşine düştü. Baba Aydın A. araçla olay yerinden gittikten sonra kavga esnasında yaralanan oğlu Hamza A.'yı Adnan menderes Üniversitesi Hastanesi'ne götürdüğü esnada oğullarıyla beraber yakalandı. Yaşamsal tehlikesinin olmadığı tespit edilen Hamza A. tedavisinin sonrasında babası ve diğer kardeşiyle beraber gözaltına alındı.

Polis hastane ve olayın olduğu mahallede geniş güvenlik tedbiri alırken, başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal