AVM'de Elele Tutuşup İntihar Etmişlerdi, Soruşturmadaki Detaylar

Ankara'da bir AVM'de intihar eden iki gençten Yunus Ö'nün akrabaları: "Yunus intihar edecek bir çocuk değil. Yunus merhametinin kurbanı oldu. İntihar etmek isteyen kız arkadaşı Yunus’un elini bırakmadı" dedi.

17.02.2016-19:06 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) AVM'de Elele Tutuşup İntihar Etmişlerdi, Soruşturmadaki Detaylar

Ankara Kızılay’da önceki gün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde (AVM) 6. kattan el ele atlayarak intihar ettikleri iddia edilen Çankaya Sivil Havacılık Lisesi 10. sınıf öğrencileri Melisa A. ve Yunus Ö.’nün cenazeleri Keçiören Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Gençlerin ölümüyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

‘ELİNİ ÇEKMEK İSTEDİ AMA BAŞARAMADI’

Yunus Ö., dün Karşıyaka Mezarlığı’nda ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Arkadaşları ve öğretmenleri, tam kadro cenazedeydi.

Yakın arkadaşları, Yunus Ö.’nün son derece başarılı bir öğrenci olduğunu ve ailesiyle sorun yaşamadığını anlattı. Melisa A.’nın daha önce de intihara teşebbüs ettiğini iddia eden Yunus’un arkadaşları, genç kızın yakın çevresine sürekli intihar edeceğini söylediğini öne sürdü.

Yunus Ö.’nün komşusu AVM personeli bir genç, olaydan önce Yunus Ö.’nün Melisa A. ile çay içtikten sonra ayakta birkaç dakika konuştuklarını söyledi.

Melisa A.’nın, kendisini boşluğa bırakırken Yunus Ö.’nün elini çekmek istediğini ancak başaramadığını öne sürdü. Yunus’un kız arkadaşıyla birlikte 6. kattan düştüğünü ve yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Yunus’un akrabaları, “Yunus intihar edecek bir çocuk değil. Yunus merhametinin kurbanı oldu. İntihar etmek isteyen kız arkadaşı Yunus’un elini bırakmadı.

Oğlumuzun elini zorla tutarak Yunus’u aşağı çekti” dedi. 4 kardeş oldukları öğrenilen Yunus, kaybettiği babasının yanına gömüldü. Melisa’nın cenazesi ise Nevşehir’e götürüldü. 

‘MELİSA İLE İLGİLİ ONU UYARDIK’

Genç çiftle en son konuşan kişinin kendisi olduğunu belirten Yunus Ö.’nün yakın bir arkadaşı da olayla ilgili şunları söyledi: “Yunus’u en son alışveriş merkezinde Melisa ile birlikte gördüm. Yunus’a selam verip nasıl olduğunu sordum. İyi olduğunu ve sevgilisiyle çay içeceklerini söyledi. Morali gayet iyi görünüyordu.

Melisa’ya da selam verdim ama adeta ruh gibiydi. Nasıl olduğunu sorduğumda bana ‘Sana ne?’ diye yanıt verdi. Yunus’u çocukluğundan beri tanırım, asla intihar edecek biri değildi.

Onu defalarca Melisa konusunda uyardık. Ona her istediğini yaptırıyordu. Melisa’nın annesi ile babası ayrıydı, ailevi sorunlarını arkadaşımıza yansıtıyordu.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal