Avcılar'de Polis Coronavirüs Nedeniyle İntihar Etti

Dünya genelinde etkili olan coronavirüs salgını insanların psikolojisi üzerinde de olumsuz anlamda etkili oldu. Avcılar'da coronavirüs nedeniyle psikolojisi bozulduğu iddia edilen emekli polis memuru intihar ederek yaşamına son verdi.

09.05.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-12:47)

Dünya genelinde 4 milyondan fazla insanı etkileyen coronavirüs salgını insanların psikolojisini de olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Avcılar Cihangir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, emekli özel harekat polisi Bedrettin D., silahıyla boş arazide şakağına sıktığı mermi ile intihar etti. Ekipler emekli polisin ölümünü araştırırken, yanında bir intihar notu buldu. Notta, "Ben Bedrettin D. emekli özel harekat polisiyim. Devlet aileme destek çıksın psikolojik destek versin." yazdığı görüldü. Ekipler daha sonra Bedrettin. D.'nin ailesi ile görüştü.

Emekli polisin coronavirüs nedeniyle psikolojik sıkıntılar çektiği öğrenildi. Eşi ve çocuğunun karantina sürecinde olduğu öğrenilirken, Bedrettin D.'nin yaptırdığı coronavirüs testinin negatif çıktığı belirtildi.

Polislerin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal