Avcılar'da İftar Yemeği Sırasında Restoranın Zemini Çöktü, Vatandaşlar İçinde Düştü

Avcılar Cihangir Mahallesi'nde bir lokantada dün iftar saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. İftar için varandaşların dolduğu mekanın zemini birden bire korkunç bir sesle çöktü. Oluşan çukura düşen insanların olduğu görüldü.

02.06.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-11:25)

İstanbul Avcılar'da dün iftar saatinde bir lokantanın zemininde aniden çökme oldu. İftar yemeği için lokantaya gelen insanlar, lokantada birden açılan dev çukurun içine düştü. Kalabalık arasında meydana gelen can pazarı, çevredeki vatanşlar tarafından cep telefonlarının kameraları ile kayıt altına alındı.

RESTORANIN ORTASI BİR ANDA ÇÖKTÜ

Avcılar'ın Cihangir Mahallesi'nde bir lokantada cereyan eden ilginç olayda, iftar yemeği için lokantaya gelen insanlar, bir anda şiddetli bir ses ile çöken zeminin içine düştü. Meydana gelen ilginç olayın ardından olay yerinde vatandaşlar arasında adeta bir can pazarı oldu.

O ANLAR KAMERADA

Zeminin aniden çökmesi ile açılan büyük çukura düşen insanlar, lokanta çalışanları ve çevredeki vatandaşların yardımı ile birer birer düştükleri çukurdan kurtarıldı. Yaşanan dehşet dakikaları ise yemeğe gelen ve çeverede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarının kameralarıile kayıt altına alındı.

1 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen feci olayda 1 vatandaşın yaralanarak hastaneye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

Olay anını yaşayan müşterilerden biris dehşet anlarını korku içinde anlattı. Olayı yara almadan atlatan şanslı vatandaş, "Ailemle beraber iftar yemeğimizi yemek için buraya gelmiştik. Gece güzel başlamıştı. Mekan gayet nezih ve iyi yerdi. Ne olduğunu anlamadan birden büyük bir gürültü duyduk. Sonra zemin çöktü. Açılan çukura düşenler olduğunu gördük. Neyse ki bende ailemde bir şey yok" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal