Avcılar'da Hırsız Fırındaki Sadaka Kutusunu Çaldı

İstanbul Avcılar'da meydana gelen olayda, bir hırsız hamur alma bahanesi ile fırına girdi. Hırsız, fırın çalışanının boşluğundan yararlanarak sadaka kutusunu çaldı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

30.05.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-10:05) Avcılar'da Hırsız Fırındaki Sadaka Kutusunu Çaldı

Olay, İstanbul'un Avcılar ilçesi Mustafakemal Paşa Mahallesi'nde bulunan bir fırında meydana geldi. Sabah saatlerinde, fırın sahibi Kerem İmece, pişen ekmekleri çıkarmak için iş yaparken elinde ceket bulunan bir kişi içeri girerek, hamur almak istedi. Fırın çalışanı poşet getirirken, müşteri gibi gelen hırsız çalışan ile sohbet etmeye başladı. O sırada elindeki ceketi sadaka kutusu üzerine koyan hırsız, kutuyu yavaşça kendine çekti. Kerem İmece, hırsızın istediği hamuru verirken sadaka kutusunu çalan kişi fırından uzaklaştı.

"İHTİYACI VARSA BEN EKMEĞİ VEREYİM AMA ÇALMASIN"

Kerem İmece, sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark etti ve güvenlik kamerasındaki kayıtları inceledi. Hırsıza tepki gösteren İmecek, "Böyle olmaz. Ramazan ayında müşterilerin öğrenciler için verdiği fitre veya hayır paralarının bulunduğu hayır kutusunu çalıyor. Bu yapılacak bir şey değil. Çok ayıp. İkinci kez bu yapılıyor. Çalınan kutuda 500-600 TL olduğunu tahmin ediyorum. Sabah tek eleman ile çalışıyordum. Fırında pişen ekmeği çıkarmanın derdindeydim. O ise, kutuyu aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hızla çıkıp gitti. 500 TL ile zengin mi olacak? Adam hayır için sadaka veriyor, fazladan ekmek parasını kutuya atıyor. İhtiyacı varsa gelsin, ben ekmeğini vereyim. Ama çalmasın. 25-26 yaşlarındasın. Yaşından, benim boyumdasın utan. Çok rahat, gözünü benden ayırmadan çalıp gidiyor. Polise de başvurdum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal