Avcılar'da Bir Grup Uzun Namlulu Silahlarla Apartmana Girdi

Avcılar'da bir apartmanın önüne gelen kimliği belirsiz kişiler arabanın bagajından çıkarttıkları uzun namlulu silahlarla apartmana girdiler. Olayı apartman sakinleri fark ederken, şahıslar kaçtı.

30.04.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-12:21)

Olay, Avcılar Nalan Sokak'ta yaşandı. Alınan bilgilere göre lüks bir araç ile sokağa giren kimliği belirsiz kişiler, arabanın bagajından çıkarttıkları silahlarla apartmana girdiler. Mahalle sakinleri olayı görürken, binada oturan komşularını telefonla arayarak haber verdi. Apartman sakinleri haberi alınca evlerinden çıkarken, şahıslar ile apartman içinde itiş kakış yaşandı.

Panikleyen şüpheliler geldikleri arabaya binerek mahalleden uzaklaştı. Olay polis ekiplerine bildirilirken, olay yerine gelen ekipler görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Mahalle sakinlerin olayın etkisiyle kendilerini sokağa attı. 

Olayla ilgili olarak açıklama yapan bir apartman sahibi, "Yan binadan komşum beni aradı. 'Sizin binaya silahlı şahıslar girdi' dedi bana. Arabanın bagajında başka silahlarda gördüğünü söyledi. Bende dışarı çıkıp kontrol etmek istedim. Şahıslar ile yüz yüze denk geldim. 'Kime geldiniz?' diye sormaya kalmadan beni itekleyerek kaçmaya başladı. 3 tane bir beze sarılı uzun namlulu silah bir tanede kartonda silah gördüm. Daha sonra araba binerek kaçtılar." dedi.

Polisler olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal