Ava Çıktığı Arkadaşını Domuz Zannederek Öldürdü

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki arkadaş domuz avına çıktı. Çalıların içindeki arkadaşını domuz zanneden Ali A. arkadaşına peş peşe ateş etti. Talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

16.04.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-14:15) Ava Çıktığı Arkadaşını Domuz Zannederek Öldürdü

Antalya'nın Kaş ilçesinde beraber ava çıktığı arkadaşı Ali A.'nın (65) domuz zannederek ateş ettiği Recep Alkış (57) hayatını kaybetti.

AVA ÇIKTILAR

Kaş'a bağlı Gökyazı Mahallesi'nde ikamet eden Recep Alkış, Belkonak Mahallesi Muhtarı olan arkadaşı Ali A. ile dün gece domuz avına gitti. Recep Alkış ve Ali A., mahallede buğday ve nohut ekili arazilere hasar veren domuzları öldürmek için ormanlık ve çalılık bölgeye girdi.

DOMUZ SANIP ARKADAŞINA ATEŞ ETTİ

Bu esnada Ali A., çalılıktaki kıpırtıyı domuz zannederek tüfekle ard arda ateş etti. Domuzu öldürdüğünü zannederek çalılıkları kontrol eden Ali A., ava çıktığı arkadaşı Recep Alkış'ı kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. Ali A. hemen 112 Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine giden sağlık birimi, Recep Alkış'ı ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Kaş Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Recep Alkış hastanede bütün uğraşlara karşın hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Evli ve 2 çocuk babası Recep Alkış'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Arkadaşını vuran Ali A. ise gözaltına alındı, soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal