Ateşkesi İkinci Defa İhlal Eden Ermenistan Geri Püskürtüldü

Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamasına göre ikinci defa ateşkesi ihlal eden Ermenistan'ın saldırıları geri püskürtüldü.

18.10.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-11:01) Ateşkesi İkinci Defa İhlal Eden Ermenistan Geri Püskürtüldü

Ermenistan ikinci defa uygulanan ateşkesi ihlal ederek sabah saatlerinde Azerbaycan'ın kurtardığı bölgeleri topa tutmuştu.  

Ermenistan ordusunun insani amaçlı geçici ateşkese rağmen gerçekleştirdiği saldırıların, Azerbaycan ordusu tarafından engellendiği aktarıldı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yansıyan bilgiye göre, Ermenistan ordusunun cephenin farklı yönlerinde top ve havanlar kullanarak ortalığı kızıştırdı.

Ermenistan ordusunun Ağdere, Fuzuli, Hadrut ve Cebrail yönlerinde saldırı girişiminde bulunduğu, Azerbaycan ordusunun bu saldırıları önlediği kaydedildi.

ERMENİSTAN'DAN İKİNCİ İHLAL

Bakanlıktan aktarılan bilgilendirmede, Ermenistan ordusunun 00.05-04.00 saatlerinde Ermenistan’ın Çemberek ve Berd bölgelerinden Azerbaycan’ın Gedebey ve Tovuz bölgeleri yönündeki Azerbaycan mevzilerine büyük kalibreli silahlarla ateş açtığı aktarıldı.

Azerbaycan ve Ermenistan'ın üzerinde anlaştığı insani amaçlı geçici ateşkes, bugün yerel saatle 00.00'da uygulamaya girmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal